Changzhou Dingye Vehicle Parts Factory
Contacteer ons

Contact Persoon : Sally

Telefoonnummer : 008613861216073

WhatsApp : +008613861216073

Free call
Changzhou Dingye Vehicle Parts Factory

Kwaliteit eerst, Redelijke Prijs, Professional&Efficient

  • Changzhou Dingye Vehicle Parts Factory
  • Changzhou Dingye Vehicle Parts Factory
  • Changzhou Dingye Vehicle Parts Factory
  • Changzhou Dingye Vehicle Parts Factory
  • Changzhou Dingye Vehicle Parts Factory
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: HUALONG Aantal werknemers: 50~200
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 40% - 50%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Fabriek van het Voertuigdelen van Changzhoudingye (oorspronkelijk zijn wij Hualong-de Fabriek van Voertuigdelen, veranderden wij enkel onze firmanaam.) is een grote onderneming wetenschap combineren, de industrie en handel die, waar de autospiegel, de bumpersteun, de binnenstootkussens enz. worden vervaardigd en uitgevoerd. Ons bedrijf is in deze industrie voor meer dan 10 jaar, met overvloedige technische sterkte, uitstekende productietechnologie, en groot beheer geweest. Onze producten zijn populair in autodiemarkt, naar Noord-Amerika, Middenzuid-amerika, het Midden-Oosten enz. en ook het verkopen in meer dan 20 binnenlandse provincies en steden wordt uitgevoerd.

Onze hoofdproducten omvatten stootkussenvoering van allerlei auto's; wij produceren ook autospiegel en autoskelet voor Hyundai, Kia Toyota enz. In 2018, als behoeften van onze klant, geleidelijk aan zullen wij more and more producten voor allerlei auto's, wanneer de nieuwe producten worden ontwikkeld, wij zullen laten onze klanten in eerste keer kennen ontwikkelen. Aandacht aan te besteden zo gelieve ons. Wij zullen houden aanbiedend de beste dienst aan onze klanten en zullen online meer dan 12 uren zijn. Om het even wanneer hebt u behoeften, enkel weet het.

Welkom om onze fabriek op om het even welk ogenblik te bezoeken.

Geschiedenis

Onze fabriek werd gevestigd in 1994.When wij kleine workshop waren, wij enkel een paar te verkopen punten hadden, op dat ogenblik, waren de transacties al handel van aangezicht tot aangezicht. De mensen kunnen goederen direct zien en kopen. Geleidelijk aan waren er more and more klanten, en zij waren in andere provincie, zodat begonnen wij om goederen door auto's en vrachtwagens te verkopen. Tegelijkertijd, zijn onze producten met more and more verscheidenheden. Wij leerden vanuit slechte ervaring en hielden doend goede manier. Tot nu toe, hebben wij volledige productielijnen, verkooplijnen, kopende lijnen, leveringslijnen. De klanten zullen de beste dienst en meer verscheidenheid van goederen van ons krijgen. Dank aan elk nieuwe en oude te houden klanten ons die gaan. De wensklanten en ons kunnen samenwerken en samen groeien.

Dienst

FRISTLY ELK VAN ONZE AMBTENAREN WORDEN HOOGST OPGELEID, WORDEN WIJ GEMAKKELIJK MEEGEDEELD.

TEN TWEEDE BIEDEN WIJ 24 UREN DE ONLINE DIENST AAN WANT ONZE CUSTOMERS.WE IN AANRAKING DE HELE TIJD ZAL ZIJN.

TEN DERDE BESTEDEN WIJ AANDACHT AAN DE KWALITEIT WANT ONZE PRODUCTS.WE HEN DAG AAN DAG ZAL BIJWERKEN.

TIJDENS ONZE SAMENWERKING, ZOUDEN WIJ COÖPERATIEVE VERENIGING IN ONZE DIENST EN KWALITEIT VAN GOEDEREN HOUDEN.

UITEINDELIJK, WELKOM OM DE V.S. OM HET EVEN WANNEER TE BEZOEKEN.

Ons Team

Één goed team is noodzakelijk voor een bedrijf. Voor ons bedrijf, hebben wij slaes, koper, productiemanager goed-ervaren die meer dan 5 jaar hebben gewerkt. Wij zouden vergadering hebben om wekelijkse problemen aangaande Mondays.We te bespreken hebben goed team voor het werk en het leven, dat onze fabriek beter en beter zullen maken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in